Les campiones celebren el títol amb l'afició

 Les 23 jugadores han fet un recorregut en autobús fins a Madrid Río, on les esperava una gran festa amb milers d'assistents

La selecció espanyola de futbol celebra la victòria al Mundial
La selecció espanyola de futbol celebra la victòria al Mundial / Twitter: @SEFutbolFem
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
21 d'agost 2023 - 23:29 Actualitzat: 22 d'agost 2023 - 08:15

La selecció espanyola femenina de futbol, flamant campiona del món, ha celebrat pels carrers de Madrid el títol aconseguit a Sydney. Les campiones han aterrat a l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas, procedent d'Austràlia, encara que els ha tocat fer escala a Doha (Qatar).

En obrir-se les portes, la tripulació s'ha col·locat per a rebre a les campiones amb la bandera d'Espanya a la mà. La primera a eixir ha sigut la capitana, la valenciana Ivana Andrés, que orgullosament ha mostrat la Copa del Món.

Les jugadores, a pesar del cansament d'un viatge tan llarg, han baixat amb la medalla al coll i somrients, per a iniciar un recorregut triomfal per la capital madrilenya en un autobús descapotable que les ha portat des de la Puerta de Alcalá, passant per La Cibeles, la Gran Via i la plaça d'Espanya, fins a l'esplanada del pont d'El Rey, a Madrid Río, on les esperava una festa amb l'afició.

Vora 20.000 persones han victorejat, amenitzades amb actuacions musicals, les autèntiques protagonistes: les 23 heroïnes de la selecció. La defensa sevillana Olga Carmona, peça clau en la gran final per ser l'autora del gol, ha commemorat el triomf al costat del seu equip, malgrat la defunció de son pare.

També et pot interessar

stats