Campanya de la Renda: 13.000 valencians ja l'han feta telefònicament a través de l'AVT

Les declaracions presentades durant els 15 dies laborables de la campanya augmenten un 67% respecte del mateix període de l'any anterior

Un grup de persones reben atenció presencial per a fer la declaració de la renda
Un grup de persones reben atenció presencial per a fer la declaració de la renda / GVA

Un total de 12.922 valencians i valencianes han rebut assistència telefònica de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic a través de l’Agència Tributària Valenciana (ATV) per a confeccionar la declaració de la renda durant la campanya "Li telefonem", que es va iniciar el 6 de maig passat.

Així mateix, a través del servei d'atenció telefònica posat en marxa per l’ATV en col·laboració amb l'Agència Estatal d'Administració Tributària (AEAT), s'han tramitat 10.286 declaracions de la renda per via telefònica fins al 26 de maig.

Si es té en compte que l'atenció telefònica s'ha prestat enguany al llarg de 15 dies laborables, les persones ateses respecte del mateix període equivalent en la campanya de la renda de l'any passat s'han incrementat un 67%, mentre que les declaracions presentades han augmentat un 66%.

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, ha assenyalat que la campanya telefònica "s'ha desenvolupat de manera fluida gràcies a la cita prèvia que ha permés que el servei no es col·lapsara durant el temps que ha durat la campanya".

També et pot interessar

stats