La campanya "Dis-los que els vols" ret homenatge a la gent major en el dia dels avis i àvies

Aquest ha sigut un any molt llarg, sense abraçades ni contacte amb les netes i nets, i ara toca recuperar el temps perdut

Dia dels avis i àvies

Aquest dilluns, com cada 26 de juliol, es celebra el dia dels avis i les àvies, i la campanya "Dis-los que els vols" buscar retre un homenatge a totes aquelles persones majors que han perdut la vida per la Covid-19 i a les que han patit la pandèmia lluny dels nets i netes.

Perquè per a moltes persones majors tindre netes i nets és el millor que els pots passar en la vida, una font d’alegria i felicitat per endolcir l’última etapa de la vida. 

A més, en el dia a dia, l'ajuda que donen a moltes famílies és essencial. Segons un informe de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), més d’un 70% de les persones majors es fan càrrec en algun moment dels seus nets i netes. Moltes vegades la conciliació és impossible sense la seua ajuda.  

És una entrega incondicional, la recompensa de la qual sempre es l'estima dels més menuts i menudes.

Per això, reconeixen, una de les parts més dures de la pandèmia ha estat els mesos que han estat sense abraçades, ni besos ni temps amb els nets i les netes. Per això els que tinguen la sort de poder disfrutar-los no han de perdre l’ocasió i fer cas del lema d’enguany "Dis-los que els vols".

També et pot interessar

stats