Campanya de la DGT per a conscienciar al conductor que "no està sol" a la carretera

El missatge "Conduir és compartir" és l'eix de la nova campanya que es llançarà divendres amb l'inici de l'operació eixida de Setmana Santa

Campanya de la Direcció General de Trànsit
Campanya de la Direcció General de Trànsit / DGT

La Direcció General de Trànsit (DGT) ha llançat la campanya de divulgació que se centra a recordar que la seguretat viària és una responsabilitat col·lectiva. El missatge "Conduir és compartir" és l'eix de la nova campanya de conscienciació que es llançarà aquest divendres, coincidint amb l'inici de l'operació eixida de Setmana Santa.

"Més de 40 milions de desplaçaments diaris, i encara alguns pensen que van sols", és l'eslògan de la campanya amb la qual es pretén mostrar, a través de diferents situacions diàries, als conductors com a part del problema i, també, de la solució.

Amb un to "amable" i jugant amb la cançó Sola otra vez que va popularitzar en el seu moment Celine Dion, les peces mostren diferents conductors al volant, cantant i conduint com si estigueren sols en la carretera.

La realització dels espots fa que, a continuació, es veja que la realitat de l'ecosistema de la circulació dista molt d'aquesta situació de soledat que imagina el conductor i es pot veure com la seua manera de conduir entra en conflicte amb altres cotxes, amb vianants, amb usuaris de vehicles de mobilitat personal, etc.

Per a la campanya, que començarà a veure's i escoltar-se en els pròxims dies i fins al pròxim 12 d'abril, s'han realitzat diverses peces audiovisuals que podran veure's en televisió, cinemes i xarxes socials. També s'han elaborat falques per a ràdio, peces per a exterior i mitjans impresos, a més de peces curtes per a xarxes socials.

Així mateix, s'ha creat una pàgina https://novassolo.dgt.es, en la qual els usuaris podran jugar amb el concepte central de la campanya a través de la reproducció d'un vídeo d'un recorregut amb un doble punt de vista.

D'una banda, el subjectiu del conductor acompanyat de la música de la campanya i, per un altre, en pausar la música, la perspectiva del recorregut amb la resta d'actors presents.

També et pot interessar

stats