Un camió de grans dimensions s’incendia a l’A-7, a l’altura de Castalla

El vehicle, que es trobava prop d’una massa forestal, ha requerit la intervenció d’un helicòpter per a coordinar des de l’aire

Imatge aèria de l'incendi del camió
Imatge aèria de l'incendi del camió / À Punt NTC

Aquesta vesprada hi ha hagut un incendi d’un camió de grans dimensions que transportava palets, a l’A-7, a l’altura de Castalla. El vehicle estava prop d’una massa forestal, i a causa del risc de propagació, s’ha demanat la intervenció de l’helicòpter Alpha 2 com a coordinador des de l’aire.

Afortunadament, la ràpida intervenció dels agents del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant ha aconseguit que l’incendi no s'haja propagat. Les tasques dels mitjans s'han centrat en l'extinció de l'incendi del camió mentre que els bombers forestals han treballat per a evitar-ne la propagació a l'arbreda que envolta l'A-7. L’incident ha ocasionat una xicoteta retenció en el trànsit.

Els mitjans utilitzats durant les tasques d’extinció han estat una unitat de comandament, dues bombes nodrisses pesants, dues bombes rurals pesants, dues unitats de bombers forestals amb les seues autobombes i l'helicòpter Alpha 2.

També et pot interessar

stats