Les càmeres del centre de Castelló deixaran de sancionar als conductors des de divendres

Les càmeres multaven amb 80 euros els conductors no autoritzats en la zona ara seran els agents de mobilitat i la policia local els qui regulen l’accés  

Càmeres de vigilància en el centre de la ciutat de Castelló
Càmeres de vigilància en el centre de la ciutat de Castelló / À Punt

Les càmeres del centre de Castelló deixaran de sancionar als conductors a partir del 22 de desembre, segons ha informat aquest dimecres l'alcaldessa de la ciutat. Carrasco ha indicat que s'ha ultimat un dispositiu d'Agents de Mobilitat Urbana i Policia Local per a controlar l'afluència de vehicles i informar els ciutadans que només poden entrar en el centre històric els residents i els que vagen a entrar en els aparcaments, mentre que la resta serà multada. Fins ara les càmeres multaven amb 80 euros els conductors no autoritzats que entraven en la zona.

Carrasco ha indicat sobre aquest tema que es continuaran realitzant mesuraments de CO₂ en el centre de la ciutat. "Esperem no haver de revertir la decisió d'apagar les càmeres perquè els mesuradors donen males dades, per la qual cosa apel·lem a la conscienciació dels conductors", ha dit.

L'alcaldessa, que ha fet aquestes declaracions durant un desdejuni de Nadal amb els mitjans de comunicació per a fer un balanç dels primers sis mesos de govern, ha subratllat que els professionals que hagen d'accedir al centre podran aconseguir el permís accedint a la web cscircula.castello.es, que s'activarà el mateix 22 de desembre.

D'altra banda, Carrasco ha anunciat que la Cavalcada de Reis recuperarà enguany el seu recorregut tradicional. Així mateix, ha indicat que el primer tram, entre Sant Roque i el carrer Oviedo, serà inclusiva, de tal forma que no portarà música ni llums".

També et pot interessar

stats