El calendari d'admissió i matrícula en FP serà del 24 de maig al 3 de juny

La Conselleria oferirà sessions d'orientació per a l'alumnat i donarà instruccions als centres docents per a conéixer el procediment d'admissió

podran inscriure's aquelles persones que complisquen, com a mínim, vint anys en 2024 i que no estiguen matriculats en ensenyaments de Batxillerat.
Una aula, en una imatge d'arxiu / Drazen Zigic

La Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació ha publicat el calendari d'admissió i matrícula de Formació Professional per al nou curs 2024-2025. Des de la direcció general de Formació Professional s'ha realitzat una sessió formativa a la Inspecció d'Educació i es mantindrà un seguiment de diàleg amb tota la comunitat educativa. També s'oferiran orientacions per a l'alumnat i es remetrà instruccions als centres docents respecte al procediment d'admissió, que aniran apareixent en el web de la Direcció General i d'admissió de la Conselleria.

Grau bàsic, mitjà i superior d'FP i cursos d'especialització

Així, la presentació de sol·licituds per a FP bàsica, grau mitjà o superior i cursos d'especialització serà del 24 de maig al 3 de juny. Les llistes provisionals d'admissió s'aniran publicant a poc a poc: primer, les d'FP bàsica, el 5 de juliol; després, les places de grau mitjà o superior, el 9 de juliol; i per a cursos d'especialització, el 17 de juliol.

Després de la presentació de reclamacions a les llistes provisionals, es publicaran les llistes definitives: el 12 de juliol, per a FP bàsica; el 23 de juliol, per a grau mitjà o superior; i el 25 de juliol, per a cursos d'especialització.

A continuació, començarà el procés de matrícula, amb les següents dates: del 15 al 18 de juliol per a FP bàsica; del 24 al 30 de juliol per a grau mitjà o superior (amb un termini específic per a la matrícula en línia, del 23 al 29); i del 4 al 9 de setembre per a cursos d'especialització.

FP bàsica de segona oportunitat

Pel que respecta a l'FP bàsica de segona oportunitat (un grau bàsic dirigit a persones beneficiàries del Pla d'Ocupació Juvenil), les sol·licituds es presentaran del 15 al 19 de juliol. Les llistes provisionals d'aquestes places es publicaran el 23 de juliol.

El llistat definitiu d'admesos en esta categoria eixirà publicat el 26 de juliol. Una vegada publicat, s'iniciarà el procés de matrícula del 29 al 30 de juliol.

Programes formatius

En programes formatius de qualificació bàsica, la inscripció serà del 4 al 10 de juliol, segons detalla la Conselleria i les llistes provisionals eixiran el 17 de juliol.

El llistat definitiu per a estos cursos es publicarà el 24 de juliol. El procés de matrícula en aquesta categoria serà del 25 al 30 de juliol.

També et pot interessar

stats