Caçat a 60 km/h amb el patinet i en sentit contrari per ple centre d’Elx

La policia li va requisar el vehicle i ara s’enfronta a un presumpte delicte contra la seguretat viària

Comptaquilòmetres del patinet amb què circulava el jove investigat per l'avinguda de Novelda d'Elx
Comptaquilòmetres del patinet amb què circulava el jove investigat per l'avinguda de Novelda d'Elx / Policia Local d'Elx

La Policia Local d’Elx investiga un jove de 22 anys a qui han enganxat circulant amb el patinet en sentit contrari per la principal artèria de la ciutat, a l’avinguda de Novelda, i a més de 60 quilòmetres per hora. Al jove se li imputa un presumpte delicte contra la seguretat viària, segons informa l’Ajuntament d’Elx.

Els fets van passar el 24 de desembre, quan els agents van detectar que el patinet amb el qual circulava podia arribar als 59 quilòmetres per hora, per això passa a ser considerat com un autèntic vehicle de motor i requereix l'obtenció del permís de conduir, el qual no tenia l'implicat. Davant d'aquesta situació, la policia li va requisar el patinet.

La Policia Local d'Elx apuntava que ha sorgit una “nova sinistralitat viària” per part de persones que circulen amb patinets, que per la seua elevada potència, poden arribar a velocitats fins i tot superiors a les dels ciclomotors.

També et pot interessar

stats