Bravo compareix a les Corts per informar sobre les actuacions en els incendis forestals i l’incident del tren

La seua intervenció arriba un dia després de les declaracions de la ministra de Transport, qui assegura que ni Renfe ni Adif tenien informació

La consellera d'Interior, Gabriela Bravo, a Les Corts en una imatge d'arxiu
La consellera d'Interior, Gabriela Bravo, a Les Corts en una imatge d'arxiu / Rober Solsona (Europa Press)

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, compareix aquest dijous a les 12:30 h en la diputació permanent de les Corts a petició pròpia, per a informar sobre les actuacions dutes a terme per l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències en relació amb els incendis forestals de la Vall d’Ebo, Begís i les Useres. Aquestes actuacions inclouen l’incident del tren a Caudiel, en què van resultar ferides almenys quinze persones.

Així mateix, els grups parlamentaris de Vox i Ciutadans a la Comunitat Valenciana han demanat la seua compareixença “per a explicar i informar sobre els incendis que han arrasat més de 33.000 hectàrees en el nostre territori”.

Aquesta intervenció té lloc un dia després de les declaracions de la ministra de Transports, Raquel Sánchez, durant la comissió de transports, mobilitat i agenda urbana, on ha assegurat que ni Adif ni Renfe van rebre informació sobre l'incendi de Begís. Segons la ministra, els operaris tampoc coneixien la situació de la via per la qual circulava el tren de Caudiel.

També et pot interessar

stats