Braços biònics, cotxes d’alta eficiència energètica i altres projectes punters se citen a la UPV

El II Congrés de Generació Espontània reuneix els prototips desenvolupats per l’estudiantat

Universitat Politècnica de València es una imatge d'arxiu / UPV
Universitat Politècnica de València en una imatge d'arxiu / UPV

Braços biònics, aeronaus per a l’extinció d’incendis i cotxes d’alta eficiència energètica es donen cita aquest divendres al campus de la Universitat Politècnica de València, gràcies al II Congrés Generació Espontània. L’encontre reuneix els prototips realitzats per l’estudiantat que participa en 71 grups multidisciplinaris i suposa un projecte únic a Espanya que canalitza el talent universitari gràcies a la metodologia d’aprendre fent.

Els diferents grups han presentat els projectes en els quals treballen, com el vehicle d’alta eficiència energètica, capaç de recórrer 1.300 quilòmetres amb un sol litre d’etanol. Generació Espontània va nàixer el 2014 per a promocionar el talent dels seus estudiants i des d’aleshores ha crescut en nombre d’equips i participants, fins a superar la xifra de 2.000 alumnes de la UPV.

La iniciativa permet als estudiants de diferents disciplines conéixer-se, desenvolupar projectes comuns i obtindre èxits a través de la participació en competicions universitàries internacionals.

Hi ha 71 grups de Generació Espontània especialitzats en diverses disciplines, com arquitectura, innovació en la indústria agroalimentària, enginyeria mecànica, aviació, satèl·lits o neurociència.

També et pot interessar

stats