La UPV, la millor universitat politècnica d'Espanya

El rànquing de Xangai consolida la institució acadèmica com una de les millors del món en investigació.

La UPV, la millor universitat politècnica d'Espanya
La UPV, la millor universitat politècnica d'Espanya

La Universitat Politècnica de València (UPV) és la millor politècnica d'Espanya. Així ho assenyala l'Academic Ranking of World Universities, conegut com el rànquing de Xangai, un dels més prestigiosos del món i que posa nota a les universitats segons la seua tasca investigadora. La UPV millora de posició respecte de l'any passat i se situa en la franja entre les 301 i 400 millors universitats del món en aquest àmbit.

"És una gran satisfacció estar en aquesta posició, és un rànquing molt competitiu", ha assenyalat en una entrevista en Les notícies del matí Juan Miguel Martínez, cap del gabinet del rector de la UPV. Les altres dues universitats politècniques espanyoles que segueixen la de València són la Politècnica de Madrid i la Universitat Politècnica de Catalunya.

Incertesa per al curs que ve

Pel que fa a la situació de l'inici de curs, Juan Miguel Martínez ha assenyalat que, per les dades d'evolució de l'epidèmia, el més segur és que es vaja cap a un model semipresencial, amb classes teòriques en línia i pràctiques presencials. Malgrat tot, ha indicat que tot dependrà del que establisquen les autoritats i com evolucione tot. "De moment, l'adaptació ha sigut molt satisfactòria, tant del professorat, com de l'alumnat", ha conclòs.

També et pot interessar

stats