Les botigues abaixen cada vegada més el preu de les mascaretes

Els negocis especialitzats es preparen per a fer front a una progressiva deflació del producte estrela de la pandèmia

Els comerços es desfan de l'estoc de les mascaretes
18 de maig 2021 - 18:19

El nou panorama socioeconòmic derivat de la pandèmia va obrir una finestra d’oportunitats quant a la venda exponencial d’articles com ara el gel hidroalcohòlic o les mascaretes, que s’han convertit en el complement essencial per a totes les persones a l’hora d’eixir al carrer i relacionar-se. 

El boom d’aquest accessori obligatori va motivar algunes botigues a centrar les seues vendes exclusivament en les mascaretes, que ràpidament van ampliar la seua oferta quant a colors, estampats i models i es van presentar a un públic massiu que, davant de la necessitat, van invertir grans quantitats de diners en aquest producte.

No obstant això, la situació actual comença a canviar i cada vegada es veu més prop la fi de la utilització de les mascaretes. Davant d'aquesta tessitura, les botigues deixen arrere els preus desorbitats de fa uns mesos i han optat per reduir els costos i oferir fins al 50% del preu original per a desfer-se d’estoc. De cara a un futur pròxim, els negocis especialitzats en la venda de mascaretes ho tenen clar: reinventar-se per a tornar a tindre una oportunitat en el mercat.

També et pot interessar

stats