Extingit l' incendi en una planta de reciclatge de Sollana

La intensitat del foc ha obligat a evacuar la fàbrica i s'ha tallat la carretera d'accés, ja que hi ha una gasolinera prop. Renfe ha activat el transport per carretera en la C-1 de Sueca a Silla per precaució

Incendi a una planta de reciclatge d'electrodomèstics de Sollana / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
03 de novembre 2023 - 12:37 Actualitzat: 03 de novembre 2023 - 21:48

L'incendi declarat en una empresa de reciclatge d'equips electrònics a Sollana (Ribera Baixa), que ha obligat a evacuar les instal·lacions i a tallar la circulació de la línia C-1 de Rodalies, l'han donat per extingit aquest divendres a la vesprada, segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat (CCE).

La virulència del foc ha obligat a evacuar la fàbrica. També s'ha tallat la carretera d'accés al poble, ja que hi ha una gasolinera molt prop i la circulació de la C1 de rodalies està interrompuda per la proximitat de les vies a l'incendi.

Renfe ha establit transport alternatiu per carretera entre Sueca i Silla de la línia de Rodalia C-1 a causa d'un incendi en una planta de reciclatge d'electrodomèstics a Sollana que és pròxim a l'estació ferroviària.

A conseqüència del foc, al voltant de les 11 hores s'ha tallat la circulació de la línia C-1 València-Gandia per precaució davant la proximitat de les vies a l'incendi, i una mitja hora després s'ha restablit el servei excepte entre les estacions de Sueca i Silla, segons informa Renfe.

La planta de reciclatge s'ha evacuat i en el lloc treballen dotacions del Consorci de Bombers de València, indiquen fonts d'Emergències de la Generalitat.

També et pot interessar

stats