La boira densa torna a complicar la circulació a la Plana

La visibilitat era reduïda en alguns trams de l’AP-7 de Castelló de la Plana i Vinaròs, en alguns punts de la Ribera i entre Sagunt i Port Saplatja, a l’accés nord a València

La boira densa ha tornat a alentir la circulació aquest dilluns en punts de la Plana Baixa, com la Vall d'Uixó (en la imatge)
La boira densa ha tornat a alentir la circulació aquest dilluns en punts de la Plana Baixa, com la Vall d'Uixó (en la imatge) / À Punt NTC

La boira s’ha convertit novament aquest dilluns al matí en una indesitjada companya de viatge per als conductors que transitaven per alguns punts del nostre territori, com ara la Plana o la Ribera.

Matinera i molt densa, la boira ha cobert municipis com la Vall d'Uixó, Xilxes, Castelló de la Plana o Nules, on divendres aquest fenomen meteorològic va provocar un accident múltiple a l'AP-7, amb una víctima mortal, diverses persones ferides i quaranta vehicles implicats.

De fet, la Direcció General de Trànsit (DGT) recomanava a primera hora d’aquest dilluns que es reduïra la velocitat a l'AP-7 als voltants de Castelló de la Plana i en un tram a Vinaròs per la visibilitat reduïda. No obstant això, aquest organisme no tenia constància de cap accident de trànsit derivat de la boira.

A més de les complicacions per la boira entre els quilòmetres 420 i 440 de l'AP-7 i en les proximitats de Vinaròs, també hi havia bancs de boira a l'accés nord a València per la V-21, concretament entre Sagunt i Port Saplatja. 

També et pot interessar

stats