Biar, Culla o Bocairent: els llocs que hem redescobert durant el confinament

Els mesos de confinament han servit perquè molta gent descobrisca els espais naturals i paratges d'interior que ofereix la Comunitat Valenciana

La Canal de Navarrés, una de les comarques més visitades durant el confinament / À Punt NTC
09 de maig 2021 - 16:51

Les restriccions de mobilitat a la Comunitat Valenciana han impedit fer turisme fora de les fronteres. Per això molta gent ha apostat per a explorar l'interior del territori. Les oficines de turisme han comprovat com creixien les visites guiades i en molts espais naturals se n'ha hagut de controlar l'aforament.

Per províncies, a Castelló ha destacat especialment Morella, seguida per Culla i tota la zona del Penyagolosa. A València els llocs més visitats han sigut Ontinyent, Bocairent i tota la zona de la Vall d'Albaida. I a Alacant les visites més demandades han sigut a Guadalest, Biar i Banyeres de Mariola.

Amb el redescobriment del territori d'interior han retornat també altres propostes d'oci que s'adeqüen millor a les mesures de seguretat establides fins a l'actual alçament del tancament perimetral, com el senderisme, tasts de vi i visites guiades. La tendència segons els experts, sembla que continuarà.

També et pot interessar

stats