Ocupació quasi plena a l'interior de la Comunitat Valenciana per Setmana Santa

Les pròximes festivitats, que no permeten eixir de la comunitat autònoma, han fet que s'ocupen molts llocs d'interior.

El turisme conquista l'interior de la Comunitat Valenciana en Setmana Santa / À Punt NTC

Arriba la Setmana Santa i el més sol·licitat per a aquest pont són allotjaments a l'interior, cases unifamiliars o cabanyes en contacte amb la natura. "L'entorn està bé, admeten mascotes... venim per això", ha dit una usuària a À Punt NTC. "Pots anar al Salto de la Novia i a altres cascades...", ha afirmat una altra.

Un equip d'À Punt NTC també ha visitat un càmping a Navaixes, a l'Alt Palància, on estan al 100% per als pròxims quatre dies. Han contat que el 90% dels campistes provenen de les comarques centrals. "Rutes familiars, de senderisme, de cicloturisme, passeig a cavall i bicicleta... Notem que la gent està buscant cabanyes, per exemple", ha contat Adolfo Aucejo, gerent del càmping Altomira.

En altres comarques com l'Alcoià enguany també han batut rècord d'ocupació. "Un 90% d'ocupació els tres dies forts de Setmana Santa i pensem que tancarem amb un índex major d'un 95%", ha expressat Indira Amaya, de l'Associació Provincial de Turisme Rural d'Alacant.

Aquestes xifres marquen un canvi de tendència cap a un turisme de natura, allunyat d'aglomeracions. Contrasten a més amb la costa, on enguany només s'ocuparan el 35% de les places.

També et pot interessar

stats