Bétera es blinda contra el robatori de taronges amb quatre drons i agents especialitzats

Poden ajudar a la localització, la gestió i les tasques administratives que poden produir-se en accidents de trànsit o en qualsevol altra mena d'incident al municipi

La policia local de Bétera disposa de quatre nous drons
La policia local de Bétera disposa de quatre drons nous / Ajuntament de Bétera
14 de desembre 2022 - 19:37

L’Ajuntament de Bétera (al Camp de Túria) es protegeix contra el robatori de taronges amb la posada en marxa d’operatius de vigilància aèria de la Policia Local. En concret, el dispositiu de seguretat disposarà de quatre drons i un equip de cinc agents especialitzats.

Aquest operatiu és el resultat de les mesures que s’estan implementant per tal de modernitzar la policia local amb noves tecnologies i formació. Davant la proximitat a la base militar Jaume I i l'aeroport de Manises, la unitat s'ha posat en marxa de manera coordinada amb aquestes entitats a fi de poder dur a terme les seues funcions de vigilància aèria en matèria d'emergències, seguretat ciutadana, infraccions administratives, trànsit o medi ambient. Aquestes funcions ja eren competència de la policia local, però que amb l'ús dels drons s'amplien i milloren.

Càmeres tèrmiques

Les característiques específiques dels drons fan més fàcils tasques com el control i vigilància de possibles furts a la zona agrícola del municipi, la cerca de persones o la detecció d'incendis, gràcies a les càmeres tèrmiques. Així mateix, també són una eina per a controlar, durant l'estiu, les cremes no autoritzades. A més d’intensificar el control i vigilància en zones de risc d'incendi a causa de les altes temperatures durant l'època estival.

Poden ajudar a la localització, la gestió i les tasques administratives que poden produir-se en accidents de trànsit o en qualsevol altra mena d'incident al municipi. A més, la unitat ha estat i estarà present en actes i esdeveniments multitudinaris per a vigilar, controlar i agilitzar possibles intervencions de la resta de les unitats policials o d'emergències, que exerciran igualment funcions de vigilància i control en espais públics.

També et pot interessar

stats