Beniarrés acull aquest dissabte l’acte de meteorologia més longeu d’Espanya

Es tracta de l'Encontre d'Aficionats a la Meteorologia de Beniarrés, que fa dos anys que no se celebra a causa de la pandèmia

Entrada al Centre Cultural Joan Fuster a l'últim encontre realitzat a 2019
Entrada al Centre Cultural Joan Fuster en l'últim encontre realitzat el 2019 / Meterored

Després de dos anys d'interrupció per la pandèmia, aquest dissabte torna a celebrar-se l'Encontre d'Aficionats a la Meteorologia de Beniarrés (EAMB22), a la comarca del Comtat. Es tracta de l'octava edició dedicada a la divulgació meteorològica en l'acte més longeu d'Espanya, que tindrà lloc al Centre Cultural Joan Fuster.

L'EAMB22 comença amb la inauguració de l'exposició del VII Concurs de Fotografia Meteorològica de Beniarrés, que mostrarà les trenta millors obres seleccionades pel jurat de Meteored (projecte líder d'informació meteorològica en l'àmbit mundial). Després hi haurà dues ponències, la primera amb Philip Schmidt-Thomé, director d'operacions internacionals de l'Institut Geològic de Finlàndia, i, la segona, amb el meteoròleg Marc Redondo. Per a continuar hi ha programada una cita gastronòmica i una excursió per diferents punts de la comarca (rambles, rius i muntanyes afectades per les intenses pluges).

L'acte està organitzat per Meteored amb la col·laboració de la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de Beniarrés, a més compta amb la presència de Javier Miró, d'À Punt Oratge.

També et pot interessar

stats