La bateria d'un patinet elèctric explota i provoca un incendi en una casa a Alacant

L'incident va saldar-se amb tres persones ateses per inhalació de fum, una d'elles policia local.

El sofà, encés en flama, en el carrer
El sofà, encés en flama, en el carrer / Ajuntament d'Alacant

Efectius del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (Speis) d'Alacant han extingit aquesta matinada un incendi originat per l'explosió de la bateria d'un patinet elèctric en un habitatge del carrer de la Mare de Déu dels Socors. En el succés, segons la Regidoria de Seguretat, han resultat ferides dues persones, una de les quals va ser traslladada a l'hospital. També es va atendre un policia local per inhalació de fum.

L'avís d'emergència va arribar passades les 4:10 hores, i fins al lloc dels fets es va desplaçar un ampli dispositiu de bombers que va intervindre per a evacuar les huit persones que es trobaven a l'habitatge afectat.

Segons han relatat els inquilins, el foc es va originar mentre dormien. Asseguren que després d'escoltar una forta explosió, i en comprovar que la bateria del patinet estava cremant i que el foc s'estava propagant al sofà, decidiren llançar els objectes en flames per la finestra. En arribar, els bombers comprovaren que el foc es trobava localitzat en una de les habitacions i que el sofà estava cremant al carrer.

L'explosió de la bateria del patinet es va originar per causes que es desconeixen. Des de l'Speis han alertat que ja són diversos els incendis en els últims mesos provocats per les bateries dels patinets elèctrics. Per això, recomanen no carregar les bateries durant la nit i tindre-les vigilades per a previndre aquest tipus de sinistres.

També et pot interessar

stats