El barri de Malilla de la ciutat de València estrena el mercat de l’horta

S'instal·larà cada dissabte al matí i s'afig als de Benimaclet, Castellar-l’Oliveral i el Pla del Remei

Mercat de l'horta a Malilla
Mercat de l'horta a Malilla / @HortalimentaVLC

Aquest dissabte ha començat l'activitat de l'últim dels quatre mercats de l'horta de la ciutat de València, on es poden comprar fruites, verdures i productes de proximitat i quilòmetre zero directament del productor. Instal·lat al barri de Malilla, aquest mercat funcionarà, com el de la plaça de Benimaclet, el de Castellar-l'Oliveral i el de Pla de Remei, amb periodicitat setmanal, i estarà operatiu en horari de 09:00 a 14:00 hores.

El primer a sumar-se a la iniciativa va ser el de Benimaclet a principis de març. Després d’una parada durant les celebracions de les Falles, s'hi van afegir els nous mercats del Castellar-l’Oliveral i del Pla del Remei.

Aquest últim, ubicat als voltants del mercat de Colom, va alçar polseguera entre alguns dels comerços de l'edifici modernista, que no veien amb bons ulls l'emplaçament escollit pel consistori. Des de l'Ajuntament asseguren que es plantejaran canviar la ubicació del mercat si no beneficia els comerciants.

Com en els casos anteriors, aquest mercat s’engloba dins de la campanya "Preus justos", de les organitzacions agràries i col·lectius socials presents al Consell de l'Horta i el Consell Alimentari Municipal de València i compta també amb el suport de la Regidoria d'Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta de l'Ajuntament de València.

També et pot interessar

stats