Barceló rep la primera dosi d’AstraZeneca

La consellera de Sanitat s’ha vacunat a Elda on havia estat citada dins de la franja d’edat que li correspon

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, rebent la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca
La consellera de Sanitat, Ana Barceló, rebent la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha rebut aquest dimecres la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus.

Barceló s’ha vacunat al pavelló Blau d’Elda, on havia sigut citada per a rebre la primera dosi de la vacuna d’AstraZeneca dins de la franja d’edat que li correspon. En les xarxes socials, la consellera ha expressat que "la vacuna és l'esperança que esvaeix la incertesa i és l'única porta d'eixida a la crisi sanitària". Barceló ha donat les gràcies a tot l'equip de vacunació i, en especial, a la infermera que l'ha atesa.

També ha tornat a animar tota la ciutadania a vacunar-se perquè és, assegura, “l'única porta d’eixida a aquesta pandèmia”.

Pel que fa al retard en l'entrega de la vacuna de Janssen anunciat aquest dimarts per Johnson&Johnson, la consellera ha explicat que encara no s’havien inclòs eixes dosis en el calendari de vacunació i, per tant, aquest no s’ha vist afectat per l’ajornament. 

Aquesta vesprada hi ha una nova reunió del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut en la qual Barceló espera que el govern done més informació a les autonomies perquè aquestes puguen adaptar les seues planificacions a la quantitat de dosis que arribaran. 

També et pot interessar

stats