Baldoví es vacuna amb AstraZeneca

El diputat de Compromís al Congrés dels Diputats ha rebut la primera dosi dins de la franja d’edat que li correspon

El diputat de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, rep la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca
El diputat de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, rep la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca

El portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, s’ha vacunat aquest dimecres de vesprada amb la primera dosi del fàrmac d’AstraZeneca.

Ho ha fet al Casal Fester d’Alzira i després de rebre el missatge del seu departament de salut per a vacunar-se dins de la franja d’edat que li correspon.

El diputat de la coalició valencianista ha coincidit amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, que també s’ha vacunat aquesta vesprada, que vacunar-se és l’autèntica solució a la pandèmia. 

Entrevistat pel programa Bona Vesprada d’À Punt, ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania assegurant que la vacunació és positiva, que els fàrmacs són segurs i que les anomalies són mínimes. 

Preguntat per la intenció del president del govern, Pedro Sánchez, de posar punt i final a l’estat d’alarma el proper 9 de maig, ha explicat que l’anunci unilateral de Sánchez no li sembla la millor manera de tractar amb les diferents comunitats autònomes, i que hauria d’haver-se reunit abans amb les presidentes i els presidents per a prendre una decisió consensuada. 

També et pot interessar

stats