Avís per tempestes aquesta vesprada al Baix Maestrat

L'Agència Estatal de Meteorologia indica que els episodis poden ser localment forts al nord de la Comunitat Valenciana

L'Ènova, aquest dimarts de vesprada
L'Ènova, aquest dimarts de vesprada / James Ferrer Conejero

La Comunitat Valenciana espera de nou aquest dimecres, després de les precipitacions registrades aquest dimarts en diversos punts del territori com l'Horta Nord o Beneixama (Alt Vinalopó) ruixats i tempestes que podrien ser localment fortes, segons indica l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Així, la predicció per a aquesta jornada assenyala que s'esperen a l'interior de la meitat nord i a la vesprada ruixats i tempestes sense descartar que siguen localment fortes.

Pel que respecta a les temperatures màximes, Aemet apunta que seran significativament altes en els litorals de València i del sud d'Alacant, on aniran en ascens mentre que en la resta no registraran canvis. Les mínimes estaran en ascens.

Aquest dimecres hi haurà a la Comunitat Valenciana intervals nuvolosos amb núvols mitjans i alts al matí, amb probabilitat de ruixats i tempestes dispersos, i nuvolositat d'evolució diürna a partir del migdia.

Així, a l'interior a la vesprada es preveuen ruixats i tempestes, sense descartar que siguen localment fortes en la meitat nord, i s'estendran cap al litoral amb menor intensitat i de manera més dispersa.

En el litoral bufarà vent del sud i sud-oest fluix a moderat i en la resta del territori, vent de component oest fluix, com recull la predicció meteorològica.

També et pot interessar

stats