Avís roig al litoral sud de València

Tavernes de la Valldigna acumula ja 200 l/m2.

A Tavernes de la Valldigna ja se n’han acumulat 200 l
A Tavernes de la Valldigna ja se n’han acumulat 200 l / m2

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha decretat a les 17 hores l'avís roig per risc extrem de pluja al litoral sud de les comarques de València. A Tavernes de la Valldigna, a la Safor, ja se n’han acumulat 200 l/m, 128 en l’última hora.

L’avís d’Aemet es manté fins a les 19 hores, quan està previst que es rebaixe a nivell taronja per risc de pluja acumulada de 120 litres per metre quadrat en dotze hores i 40 en una hora, mentre que al litoral nord de les comarques d’Alacant continua activa l’avís groc per pluja de fins a 60 l/m2 en dotze hores.

El Consorci de Bombers de València ha informat que des de les 16.30 hores han rebut 14 avisos per pluja en aquest municipi, sobretot per vehicles atrapats.

L’Ajuntament de Tavernes, en el seu compte de Twitter, ha demanat als veïns que eviten eixir de casa si no és imprescindible i que no transiten en cotxe perquè l’aigua acumulada “fa perillosa la circulació”.

A més, ha informat que el dispositiu d’emergències està activat per a intentar pal·liar els efectes d’aquestes precipitacions tan abundants. 

També et pot interessar

stats