Autoritzada a Crevillent una nova planta fotovoltaica amb capacitat màxima de produir 10,2 MW

Aquesta instal·lació, una de les 392 projectades al territori, compta amb 22.484 mòduls solars fotovoltaics

Planta fotovoltaica d'Iberdrola a Extremadura
Planta fotovoltaica d'Iberdrola, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El govern valencià ha aprovat aquest dimecres l’autorització per a iniciar a Crevillent (Baix Vinalopó) la construcció d’una de les 392 plantes fotovoltaiques projectades al nostre territori. Així, la nova instal·lació estarà inclosa en la xarxa de renovables de la Comunitat Valenciana, l'objectiu de la qual és aconseguir els 10.000 MW de potència renovable instal·lada en la comunitat autònoma el 2030.

La nova autorització s'ha concedit a la instal·lació Boch I, situada al terme municipal de Crevillent, i amb capacitat per a obtindre una potència de pic de 10,2 MW, segons ha detallat la Generalitat en un comunicat.

La inversió per a aquesta planta, promoguda per Feres Energy S.L., supera els 4,6 milions d'euros de pressupost. Aquesta instal·lació compta amb 22.484 mòduls solars fotovoltaics, que estaran muntats directament sobre el sòl en una estructura fixa. La línia d'evacuació de 20 kV connectarà amb la subestació de Crevillent.

La secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Empar Martínez, ha destacat que el Consell "està redoblant esforços per a continuar rebaixant la factura energètica dels sectors productius i dels consumidors, i a aquest objectiu se suma l'avanç en el desplegament de renovables, que és imprescindible per a aconseguir la nostra autonomia energètica".

També et pot interessar

stats