Les aules confinades per covid cauen a la meitat en una setmana: de 1.002 a 449

El 3,9% del total de la població escolar d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat i FP està confinada, quan fa set dies aquesta dada era del 6,5%

Imatge de recurs d'una aula
Imatge de recurs d'una aula / GVA

Durant la primera setmana de febrer, el 98,9% dels grups han seguit les classes presencials sense que s'haja presentat cap incidència. Les autoritats sanitàries han determinat que el divendres 4 de febrer estaven confinats 449 grups de 244 centres educatius. Això vol dir que el 87,6% dels col·legis ha conclòs la setmana amb totes les seues aules en funcionament.

Cal destacar l'important descens de l'afecció de l'onada de covid-19 de la variant òmicron en els centres educatius valencians en només set dies, ja que el 28 de gener hi havia un total de 1.002 grups confinats de 470 escoles.

Durant la setmana passada s'ha determinat el confinament de 106 grups de 57 centres educatius. A més, s'han desconfinat 659 grups de 283 centres educatius i romanen confinats, de setmanes anteriors, 343 grups de 187 centres. Per tant, el total acumulat de grups confinats és de 449 aules de 244 centres educatius.

El 3,9% del total de la població escolar d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat i FP està confinada, ja que al 2,1% de l'alumnat que és positiu actiu cal sumar l'aïllament preventiu d'un altre 1,8% d'alumnes per haver sigut contacte estret. La setmana passada aquesta dada era del 6,5%.

Respecte al personal docent, el 2,9% està confinat, quan set dies abans la xifra era del 4,5%. Aquest percentatge ve donat perquè al 2% del professorat que és positiu actiu cal sumar que, amb l'aplicació de les mesures de prevenció, un altre 0,9% es troba en aïllament preventiu.

També et pot interessar

stats