El 6,5% de l’estudiantat i el 4,5% del professorat valencià estan confinats

Un total de 1.002 grups de 470 centres van estar aïllats la setmana passada, el que suposa un 11% més que la setmana anterior

La setmana passada va acabar amb un 11% més d'aules confinades que l'anterior
La setmana passada va acabar amb un 11% més d'aules confinades que l'anterior / Jorge Gil (Europa Press)

El 6,5% del total de la població escolar d'infantil, primària, secundària, batxillerat i FP de la Comunitat Valenciana està confinada, mentre que aquest percentatge és del 4,5% en el cas del personal docent. Són alumnes i professors que estan a casa perquè han donat positiu en coronavirus o perquè, en aplicació dels protocols, Sanitat ha establit que han de quedar-se al seu domicili en aïllament preventiu, segons han manifestat des de la Conselleria d’Educació.

Pel que fa a l’estudiantat, el 3,2% del que està confinat és positiu, mentre que un altre 3,3% d'alumnes està en aïllament per haver sigut contacte estret amb companys contagiats, seguint el protocol que estableix Salut Pública. En el cas del professorat, des d’Educació afirmen que, al 3% del professorat que és positiu, cal sumar un altre 1,5% en aïllament preventiu.

D’altra banda, un 2,5% dels grups d'alumnes dels centres educatius de la Comunitat Valenciana s’han vist obligats a seguir les classes en línia durant l'última setmana de gener en estar confinats.

Les autoritats sanitàries han informat que, fins al divendres 28 de gener, van estar confinats un total de 1.002 grups de 470 centres educatius, una xifra quasi un 11% superior a la de l'anterior actualització.  El 21 de gener hi havia 903 grups confinats de 422 centres educatius del territori, una xifra que ja quintuplicava la de la setmana anterior.

D'acord amb les dades facilitades per la Conselleria d'Educació, el 76% dels centres educatius ha conclòs la setmana amb totes les seues aules en funcionament. Durant la setmana passada s'ha determinat el confinament de 469 grups de 197 centres educatius.

A més, s'han desconfinat 370 grups de 149 centres educatius i queden confinats, de setmanes anteriors, 533 grups de 273 centres. Per tant, el total acumulat de grups confinats és de 1.002 aules de 470 centres educatius.

També et pot interessar

stats