Atrapen els autors dels grafits fets a la plaça de la Reina

Els autors del delicte, dos joves de 27 i 29 anys, van ser interceptats per agents de la Policia Local amb restes de pintura a les mans

Plaça de la Reina de València
Plaça de la Reina de València / Europa Press

La Policia Local de València ha identificat dos joves de 27 i 29 anys com a autors dels grafits a l'exterior dels banys de la plaça de la Reina, recentment remodelada. Després els han obert les corresponents actes d'infracció per a sol·licitar-los el cost de reparació dels danys ocasionats.

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha assegurat durant la visita a la plaça aquest dimecres que el vandalisme existeix "i ens preocupa en aquesta plaça i en totes, encara que és difícil d'evitar".

Segons ha informat la Policia Local, agents de la Unitat de Convivència i Seguretat van observar al migdia d'aquest dimarts diverses persones que pintaven un grafit de grans dimensions a l'exterior dels banys públics.

Els joves portaven a les mans uns pots d'esprai i, en adonar-se de la presència policial, van deixar a terra els pots i dues bosses de plàstic i van marxar ràpidament. Els agents van recuperar les bosses, que contenien un total de deu pots d'esprai els colors dels quals coincidien amb el grafit realitzat. Més tard, van interceptar al carrer de Cabillers dos joves que tenien a les mans restes de pintura i que, a més, van manifestar ser els autors de les pintades.

També et pot interessar

stats