'Ateo', el videoclip de C. Tangana i Nathy Peluso a la catedral de Toledo li costa el càrrec al degà

L'arquebisbe ha acceptat avançar l'eixida del càrrec al 16 d'octubre, quan estava prevista inicialment per al 5 de novembre

Nathy Peluso i C. Tangana en un moment del videoclip de la cancó "Ateo"
Nathy Peluso i C. Tangana en un moment del videoclip de la cançó 'Ateo' / @NathyPeluso

El vídeo llançat fa només uns dies per C. Tangana i Nathy Peluso, de la bachata Ateo, li ha costat el càrrec al degà de la catedral de Toledo, Juan Miguel Ferrer, on es va gravar. El degà ha presentat la dimissió aquest mateix dimarts en una trobada amb l'arquebisbe de Toledo, Francisco Cerro. En la reunió, el degà ha demanat avançar la seua eixida del càrrec, prevista inicialment per al 5 de novembre, i que ara es concretarà el 16 d'octubre. L'arquebisbe ha acceptat la petició, segons un comunicat oficial de l'arquebisbat.

El videoclip de la productora Little Spain, que es va gravar el mes de setembre passat, mostra el madrileny i l'argentina ballant al ritme caribeny a la catedral de Toledo. La iniciativa va crear malestar a l'arquebisbat de Toledo, on es va arribar a convocar un res col·lectiu a les portes del temple com a acte de reparació. El mateix arquebisbat va defensar en un comunicat que desconeixia la gravació del videoclip i que lamentava i en desaprovava les imatges. Cerro també va anunciar l'elaboració d'un protocol que evite que una situació com aquesta es torne a repetir.

També et pot interessar

stats