Los Xavales: el cameo valencià en el videoclip de C. Tangana i Nathy Peluso

Els cantants estrenen aquest divendres Ateo amb un polèmic vídeo a la catedral de Toledo

Nathy Peluso i C. Tangana en un moment del videoclip de la cancò 'Ateo' que han llançat aquest divendres
Nathy Peluso i C. Tangana en un moment del videoclip de la cancó "Ateo" que han llançat aquest divendres / @NathyPeluso

C. Tangana i Nathy Peluso han llançat aquest divendres la bachata "Ateo", acompanyada d'un videoclip de la productora Little Spain en el qual el madrileny i l'argentina ballen aquest ritme caribeny a la catedral de Toledo.

El videoclip reflecteix l'exposició a la crítica que les persones patim quan ens mostrem en les xarxes socials i aprofita per a incloure cameos amb diferents personatges com l'actor Brays Efe, el periodista Josep Pedrerol, la filósofa Elisabeth Duval, la influenciadora Miranda Makaroff o l'actriu Cayetana Guillén Cuervo. Entre ells, hi ha els youtubers valencians Los Xavales.

Los Xavales
Los Xavales

Carlos i Tuti han passat de ser "dos xavals normals" de Meliana que comparteixen en Youtube les seues reaccions als nous videoclips de música urbana a formar part d'un dels llançaments més importants dels últims mesos.

Els valencians, nascuts l'any 2000 i especialistes a trobar les millors "barres" –frases potents que encaixen amb la base musical–, s'han guanyat en pocs mesos un lloc privilegiat en l'escena musical de la generació Z. De fet Pucho els va concedir al febrer en exclusiva una de les entrevistes més cobdiciades del panorama nacional, un dia després de l'estrena de l'exitós àlbum El madrileño.

En el vídeo, els dos cantants es troben dins del temple religiós i comencen a ballar la cançó, que té com a tornada "Jo era ateu/ però ara crec/ perquè un miracle com tu ha hagut de baixar del cel".

Davant la mirada temorosa i expectant de religiosos que els espien entre les columnes, en un dels passos Tangana estira del pèl Peluso, un gest que ja els va servir fa uns dies per a promocionar la cançó.

En la lletra de la bachata, el madrileny incideix en aquesta possible resposta als seus crítics –aquest estiu va ser polèmica la seua foto envoltat de dones en bikini en un iot– amb estrofes com "No em matarà una vella ferida./ Deixa'ls que parlen mal/ es muiren d'enveja".

També et pot interessar

stats