Atenen un home per inhalació de fum en incendiar-se el seu pis a Tavernes de la Valldigna

Els bombers han hagut de desallotjar part de l’edifici perquè no hi haguera més afectats pel fum

Un bomber revisa l'interior de la vivenda de Tavernes de la Valldigna on s'ha registrat l'incendi aquest dimarts de matí
Un bomber revisa l'interior de la vivenda de Tavernes de la Valldigna on s'ha registrat l'incendi aquest dimarts de matí / Consorci de Bombers d'Alacant

El propietari d’una vivenda de Tavernes de la Valldigna ha sigut atés per inhalació de fum i el pis ha quedat amb danys importants. És el balanç que deixa un incendi declarat aquest dimarts, de bon matí, en un edifici de l’avinguda de les Germanies d’aquest municipi de la Safor, segons fonts del Consorci de Bombers de València.

L’amo del pis ha rebut assistència sanitària al lloc dels fets, poc després de les set i mitja del matí, quan s’ha registrat el foc, que ha obligat a evacuar parcialment l’edifici. A causa del fum que eixia de la vivenda afectada, també s’ha confinat part del veïnat per a evitar riscos.

Una vegada extingit l’incendi i ventilat l’edifici, s’han retirat els bombers de Gandia i Cullera que han intervingut en les tasques d’extinció. 

També et pot interessar

stats