Assassinen un home espanyol a Londres

La Policia Metropolitana investiga l'apunyalament de David Martínez, de 26 anys, al barri de Leyton.

Assassinen un home espanyol a Londres
Assassinen un home espanyol a Londres

L'espanyol David Martínez, de 26 anys, ha sigut identificat aquest dijous per la Policia Metropolitana de Londres com la víctima mortal d'un apunyalament que va tindre lloc dimecres al barri de Leyton, a la capital britànica. Les autoritats han obert una investigació per assassinat.

Segons afirmen, el succés va ocórrer al carrer Bikbeck, al voltant de les 16:30 h (hora local). La víctima va ser atesa pels equips d'emergències, però va morir 40 minuts després.

El consolat d'Espanya a Londres ja s'ha posat en contacte amb la família de la víctima i amb la policia de la ciutat.

Les primeres hipòtesis de la investigació apunten que l'atac va tindre lloc en una residència propera al lloc en què van trobar el jove. La víctima va abandonar el lloc abans de caure mort enmig del carrer. Es creu que la víctima i el sospitós ja es coneixien. No obstant, Scotland Yard afegeix que no creuen que l'incident estiga relacionat amb un conflicte entre bandes.

El succés s'ha produït en un moment de pressions sobre la primera ministra britànica, Theresa May, per l'increment d'apunyalaments i atacs amb arma blanca que es registren al país.

També et pot interessar

stats