Arrossers per un dia, la jornada per a donar a conéixer la sega de l'arròs al Palmar

La consellera d'Agricultura i Transició Ecològica, Mireia Mollà, també ha participat en aquesta activitat que coincideix amb el Dia Mundial de l'Alimentació

Arrossers per un dia a la zona del Palmar / À Punt NTC

L'Albufera de València és, històricament, la primera zona d'Espanya on va començar a cultivar-se l'arròs. Un ingredient principal i tradicional de la dieta mediterrània conegut per totes i tots, encara que pocs saben realment el procés de cultiu.

Per a donar a conéixer com se sembra i es recull aquest cereal i viure al mateix temps el treball dels arrossers, la DO Arròs de València, amb la col·laboració de la Regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de València ha organitzat hui al Palmar una nova edició de l'activitat Arrossers per un dia.

En la jornada han participat agricultors de la zona i una desena d'alumnes que han pogut aprendre a segar amb la falç i a fer les garbes d'arròs. També s'han sumat a la sega el regidor d'Agricultura de la ciutat de València, Alejandro Ramón i la consellera d'Agricultura i Transició Ecològica, Mireia Mollà, que a més de reconéixer l'esforç del sector i dels agricultors i agricultores, ha elogiat a la Denominació d'Origen Arròs de València per la difusió dels valors patrimonials d'aquest cultiu i la seua labor en l'Escola de l'Arròs.

Es tracta de la primera iniciativa d'aquest tipus pensada per al públic en general, una acció que permet acostar a les persones interessades un ofici que manté viu un ecosistema i tota una societat, dins d'un entorn únic com és l'Albufera de València.

També et pot interessar

stats