Arriben les esperades pluges: plou a Xella, Torís o Mutxamel

Les precipitacions han sigut localment fortes a les comarques del nord i han anat desplaçant-se fins a la zona litoral

La pluja ha fet acte de presència a les zones d'interior / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
22 d'abril 2023 - 10:55 Actualitzat: 22 d'abril 2023 - 21:19

Les esperades pluges han tornat aquest dissabte de manera dispersa i, ocasionalment, acompanyades de tempesta a tot l'interior. Durant la vesprada, els aiguats han anat desplaçant-se fins a la zona litoral i fins i tot han deixat pedra a la Marina Baixa. Xella (Canal de Navarrés), Torís (Ribera Alta) o Mutxamel (Alacantí) són algunes de les poblacions on per fi ha caigut aigua. Segons dades d'Avamet i Aemet, aquest dissabte fins a les 20:00 h l'estació meteorològica de la Serra d'en Galceran ha acumulat 22 litres per metre quadrat; la de la Serratella, 17,6; Culla - Pla de les Vinyes i Benassal - Mas de Llometes, un total de 17; la Torre d'en Besora, 15; Vilanova d'Alcolea, 13,6 i Cirat, 13.

A Alcoi la pluja també ha fet acte de presència, però ha sigut ràpid i no ha afectat les celebracions dels Moros i Cristians.

Els intervals nuvolosos han sigut més abundants en les hores centrals, amb ruixats dispersos a l'interior. La ratxa sense pluja es trenca així en nombrosos municipis que, en alguns casos, ha arribat als 76 dies.

Així mateix, les temperatures mínimes s'han mantingut hui amb pocs canvis mentre que les màximes han descendit, especialment a l'interior.

Per a aquest diumenge, Dia del Llibre, s'espera cel poc nuvolós, amb alguns intervals matinals de núvols baixos en el litoral i intervals generals de núvols alts a la vesprada. Les temperatures seguiran demà sense canvis, excepte les màximes a l'interior, que pujaran.

També et pot interessar

stats