Arriben a la Comunitat Valenciana 127.000 dosis més de Pfizer

El segon enviament setmanal de la farmacèutica nord-americana se suma a les 128.000 vacunes contra la Covid-19 que es lliuraren dilluns

Vacunes extretes de les neveres de transport
Vacunes extretes de les neveres de transport
09 de juny 2021 - 09:34

El segon enviament setmanal de vacunes contra la Covid-19 compromés per la farmacèutica Pfizer, amb 127.000 dosis, ja està en terres valencianes. La nova remesa ha aterrat a primera hora del matí a l'Aeroport de València, segons ha informat la delegació del govern a la Comunitat Valenciana.

Fonts de la Conselleria de Sanitat Universal han confirmat que els nous vials arribats procedeixen de Colònia. Juntament amb les 128.000 que ja es arribaren dilluns, el total enviat aquesta setmana per Pfizer s'eleva a 255.000 vacunes. 

El mes de juny està resultant cabdal per a donar un gran impuls a la vacunació en el territori i consolidar-la com un procediment massiu, fonamentalment gràcies a l'augment de les dosis disponibles. Fins ara, la sanitat valenciana n'ha rebut més de 3,3 milions entre les quatre marques autoritzades per la Unió Europea: Pfizer, Moderna, AstraZeneca i Janssen. 

El calendari de vacunació dissenyat per la Generalitat sembla complir-se i ha encetat una setmana en què de nou, es tornaran a batre rècords, ja que s'espera vacunar més de 400.000 persones en set dies. Des que a finals de desembre va començar la campanya d'immunització, més del 25% de la població valenciana (1.096.969 persones) han completat la pauta amb les dues dosis prescrites i a quasi la meitat, el 47%, se li ha punxat almenys la primera injecció.

També et pot interessar

stats