Arriba una pastera amb 16 persones prop del port d'Alacant

Tots els ocupants són homes d'origen algerià en bon estat de salut

Imatge d'arxu d'una actuació d'ajuda de la Creu Roja d'Alacant a un grup de migrants en una pastera
Imatge d'arxiu d'una actuació d'ajuda de la Creu Roja d'Alacant a un grup de migrants en una pastera / Twitter: @CRAlicante
04 de setembre 2021 - 12:50

Una pastera amb 16 persones ha sigut interceptada aquest dissabte prop del port d'Alacant. Tots els tripulants són homes d'origen algerià, set dels quals han afirmat ser menors d'edat. Segons informa la Creu Roja, cap ocupant presenta problemes de salut destacables.

La pastera l'han interceptada cap a les 7:30 hores a vora 600 metres del port d'Alacant una patrullera de la Guàrdia Civil, una embarcació de Salvament Marítim i la guàrdia del port.

Durant la matinada de l'1 de setembre, un helicòpter de Salvament Marítim va rescatar huit persones d'una pastera, set homes i una dona, totes elles majors d'edat i també d'origen algerià, les quals estaven en un illot situat a l'altura de far de l'Albir, a l'Alfàs del Pi (Marina Baixa).

Segons dades de la Creu Roja, aquesta organització ha atés durant agost 75 persones migrants, tres menors d'edat, que han arribat en huit pasteres a la costa alacantina.

També et pot interessar

stats