Arriba una nova pastera amb 18 persones a aigües de la Marina

L’embarcació va tocar terra en una cala de Benidorm i als tripulants els han traslladat al port d’Alacant

La cala Tio Ximo, al terme de Benidorm, on ha arribat una pastera a primera hora aquesta matinada
La cala Ti Ximo, al terme de Benidorm, on ha arribat una pastera a primera hora aquesta matinada / Visit Benidorm
17 de maig 2021 - 11:03

Una nova pastera ha arribat aquest dilluns a la Marina Baixa. Les forces de seguretat han interceptat 18 persones migrants, que han arribat a una cala de Benidorm en una pastera, segons han confirmat la Creu Roja i fonts policials. Aquest diumenge va arribar una altra embarcació a Calp. 

L’embarcació ha arribat a la cala del Ti Ximo, encara que als seus passatgers els han interceptat en la zona de la Torre de les Caletes d’aquest municipi de la Marina Baixa a primera hora del matí. En ser arrestats, els tripulants han quedat custodiats per la Policia Nacional, que els traslladarà al port d’Alacant per a entrevistar-los i fer-los la prova de detecció del coronavirus. 

Embarcacions detectades en les últimes hores

A la costa murciana, concretament a la zona del cap de Palos, també han arribat aquesta matinada de dilluns dues pasteres amb 19 persones, segons ha confirmat la Delegació del Govern Espanyol a Múrcia. 

En el cas de la Comunitat Valenciana, la detectada a Benidorm aquest dilluns és la segona pastera que arriba a la Marina en les últimes hores. Aquest diumenge se n’interceptava una altra, amb onze tripulants, tres d’ells menors, a la platja de la Fossa de Calp. 

També et pot interessar

stats