Arrestat a Elx per trencar l’orde d’allunyament de la dona, espentar-la i furtar-li el mòbil

Els agents, en rebre la petició d’ajuda de la víctima, van constatar que ell tenia prohibit acostar-se a la dona

Els agents, en ser requerits en el domicili de la dona agredida, van constatar que l'home estava en la vivenda
Els agents, en ser requerits en el domicili de la dona agredida, van constatar que l'home estava a la vivenda / Policia Local d'Elx

La Policia Local d'Elx ha detingut un home de 39 anys per trencar una orde d'allunyament, espentar a la dona per a llevar-li el telèfon mòbil i intentar fugir.

Els fets van passar el 10 de juliol, quan la víctima va telefonar la policia per a advertir-li que havia tingut una discussió amb la seua exparella, malgrat que ell tenia una orde d'allunyament sobre ella, i que l’havia tirada en terra.

En rebre l’avís, els agents van confirmar, a través de la seua base de dades, que l'ordre d'allunyament estava en vigor i després de rebre la descripció de l'home, es van dirigir al domicili del sospitós i el van veure al balcó.

Després de parlar amb la mare del presumpte autor dels fets i negar que el seu fill estiguera allí, finalment van aconseguir conversar amb ell perquè isquera. L’arrestat va manifestar que havia vist la seua exparella, havien discutit i s'havia quedat el seu mòbil, que després va entregar als agents de manera voluntària perquè li'l pogueren tornar, fets pels quals va ser detingut i traslladat a dependències policials.

El 016 per a demanar ajuda

Les dones que patisquen agressions masclistes poden telefonar al 016 per a demanar ajuda. També poden fer-ho a través del correu electrònic 016-online@igualdad.gob.es i del WhatsApp del número 600 000 016.

A més, en una situació d'emergència es pot telefonar al 112 o als telèfons d'emergències de la Policia Nacional (091) i de la Guàrdia Civil (062). Quan la telefonada pot afegir més risc, també es pot advertir les forces de seguretat a través d’Alertcops. 

També et pot interessar

stats