Aquests són els quaranta municipis valencians amb més incidència acumulada

La proporció de contagis per cada 100.000 habitants serà un dels paràmetres en què es basarà el Consell per a decretar el toc de queda per pobles, si ho autoritza el TSJ

Imatge aèria de Requena, un dels municipis amb més incidència
Imatge aèria de Requena, un dels municipis amb més incidència

Quaranta municipis de la Comunitat Valenciana presenten una incidència acumulada en els últims catorze dies que oscil·la entre els 452 contagis de coronavirus de Quesa (la Canal de Navarrés) i els 1.959 casos de Xelva (Serrans) cada 100.000 habitants. Són les quaranta localitats que presenten major proporció de casos i que, atés el criteri que va anunciar aquest dijous el president de la Generalitat, poden veure’s afectades pel toc de queda selectiu si finalment el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) l’autoritza.

Segons va assenyalar el president de la Generalitat, Ximo Puig, va indicar que la incidència acumulada i la positivitat serien dos criteris per a determinar el toc de queda nocturn.

Prenent com a referència la incidència acumulada, una capital, València, huit ciutats mitjanes o menudes del nostre territori, així com 31 pobles tindrien limitada la mobilitat nocturna com a mesura per a frenar el repunt de contagis de coronavirus. Són aquests: 

També et pot interessar

stats