Aquests són els carrers tallats per la Mitja Marató de València

La ciutat celebra l'activitat esportiva aquest diumenge i ha restringit el trànsit en diverses zones

Talls de trànsit amb motiu de la Mitja Marató de València
Talls de trànsit amb motiu de la Mitja Marató de València / À Punt NTC

La Mitja Marató Trinidad Alfonso reuneix aquest diumenge vora 13.000 participants en la ciutat de València per a recórrer els 21 quilòmetres que la conformen. L'esdeveniment es concentra principalment a la zona nord i el centre de la ciutat i perquè es puga realitzar amb seguretat s'han dut a terme talls en el trànsit i s'ha reestructurat l'itinerari dels autobusos municipals.

A les 8:30 s'ha donat el tir d'eixida i per a adaptar la circulació de la ciutat diversos carrers estaran aproximadament fins a les 11:45, quan es preveu que arribe l'últim atleta.

La marxa s'inicia des de l'avinguda dels Tarongers. Posteriorment, la carrera passa pels carrers de Lluís Peixó, Marí Blas de Lezo, Serradora, Eivissa, Menorca, el passeig de l'Albereda, la plaça d'Europa, l'avinguda de França, la plaça de Saragossa, els carrers del Pla del Real, Sant Pius V, de la Trinitat, Santa Rita, Almassora, Platero Suárez, Ruaya, Reus, Joaquim Ballester, l'avinguda de Pius XII, el pont d'Ademús, la gran via de Ferran el Catòlic, la de Ramón y Cajal, els carrers de Jesús, Guillem de Castro, Xàtiva, Colom, l'avinguda de Navarro Reverter, el pont de les Flors, el carrer de Menorca, l'avinguda de les Balears, el carrer de Joan Verdeguer, l'avinguda de l'Enginyer Manuel Soto, la plaça de l'Armada Espanyola, el carrer de la Reina i l'avinguda dels Tarongers en sentit cap a la V-21.

La zona d'estacionament de l'avinguda dels Tarongers està ocupada des d'aquest divendres, entre els carrers de Ramon Llull i Ernest Lluch, en sentit cap a la platja, utilitzant un carril de circulació per a la seguretat durant el muntatge de la zona premeta. L'avinguda està tancada en tots dos sentits, des de la rotonda del Mirador fins a la rotonda amb l'Enginyer Faust Elio i Lluís Peixó, per al muntatge dels arcs d'eixida i meta.

Es calcula que el tancament s'obrirà cap a les 17:00 hores en el sentit cap a la V-21, i a les 19:00 hores en el sentit cap a la platja després de la neteja i retirada dels elements.

Els altres talls a la circulació durant la prova s'obriran de forma progressiva segons el pas de les persones participants.

D'altra banda, el tramvia, al seu pas per Tarongers, també ha parat la circulació de 07:20 a 09:28 hores. Així mateix, les línies d'EMT també alteren el servei fins a les 12:30. Els usuaris poden informar-se dels canvis en les seues xarxes socials, web i app.

També et pot interessar

stats