Aproven la modificació del passeig marítim de València que millora restaurants i evita inundacions

El canvi permetrà que els dotze restaurants que tenen la qualificació d'elements singulars puguen modernitzar-se i homogeneïtzar-ne la composició

Imatge del ple ordinari d'abril celebrat aquest dimarts a l'Ajuntament de València
Imatge del ple ordinari d'abril celebrat este dimarts a l'Ajuntament de València / Europa Press

L'Ajuntament de València ha aprovat este dimarts de manera definitiva i per unanimitat, en el ple ordinari d'abril, la modificació puntual del pla especial d'ordenació del passeig marítim, que permet millorar les instal·lacions dels establiments i evitar inundacions.

El canvi aprovat suposa una adaptació de les normes urbanístiques al nou projecte d'edificació, que permetrà que els dotze restaurants que tenen la qualificació d'elements singulars puguen modernitzar-se i homogeneïtzar-ne la composició.

Este punt ha comptat amb el vot a favor de l'equip de govern, que integren el PP i Vox, i dels dos grups de l'oposició, Compromís i el PSPV-PSOE. Esta qüestió ha passat pel ple sense cap debat, una circumstància que el regidor d'Urbanisme, Juan Giner (PP), ha trobat a faltar.

A partir d'ara, amb les modificacions aprovades, els establiments d'este entorn podran utilitzar la primera planta dels edificis com a restaurant, de manera que s'amplia la superfície de les instal·lacions. A més, l'ocupació màxima edificada esdevindrà de 229,30 metres quadrats, tal com permet l'administració espanyola en la sol·licitud de nova concessió per als restaurants.

Terrassa superior

Amb l'aprovació de la modificació es millora el disseny dels restaurants. Així, es permetrà una coberta amb plans inclinats, una terrassa superior amb 144 metres quadrats coberts i tancament de vidre en un 70% del total. Els 85 metres quadrats que queden seran una terrassa descoberta.

També et pot interessar

stats