Un ferit lleu a un aparatós incendi en un edifici de l'avinguda de Miriam Blasco, a Alacant

La proximitat de les flames ha obligat a evacuar de la segona a la novena planta i a tallar dues línies del TRAM

Imatges de l'incendi d'Alacant / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
09 de febrer 2023 - 20:40 Actualitzat: 09 de febrer 2023 - 21:54

Un home de seixanta anys ha resultat ferit lleu en un aparatós incendi que s'ha declarat aquest dijous de vesprada a la seua vivenda, ubicada en un edifici de l'avinguda de Miriam Blasco d'Alacant. La gran flamerada ha obligat a evacuar de la segona a la novena planta, i també a tallar les línies 4 i 5 del TRAM de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, però la circulació ja ha estat restablida. El foc ha quedat extingit a les 21:00 hores.

Al lloc dels fets s'han mobilitzat quinze bombers dels del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant (SPEIS), sis dotacions de la Policia Local del municipi i cinc de la Policia Nacional, que han rescatat un home que estava a l'interior de l'habitatge. L'han evacuat perquè els sanitaris l'atengueren per inhalació de fum abans de traslladar-lo a l'hospital, segons ha confirmat la Regidoria de Seguretat.

El foc ha quedat extingit amb celeritat, evitant que entrara a l'immoble. L'habitatge estava ple de fum, i el focus estava localitzat a la terrassa. La casa ha quedat afectada pel foc a la zona exterior.

També et pot interessar

stats