Dos anys de presó a un home que va llepar el coll d'una menor a Novelda

L'agressor es va acostar a la xiqueta, de 13 anys, en una plaça del poble l'abril del 2020

Vehicle de la Policia Nacional
Vehicle de la Policia Nacional / Europa Press

Un home ha sigut condemnat per l'Audiència d'Alacant a dos anys de presó com a responsable d'un delicte d'abús sexual comesa sobre una menor de 13 anys, a la qual va agafar per la cintura i li va llepar el coll en una plaça de Novelda.

El succés va ocórrer el 18 d'abril de 2020, quan l'adolescent es trobava en aquesta plaça passejant el seu gos. L'acusat, de 41 anys, es va aproximar a ella per a afalagar-la i li va preguntar com es deia i d'on era. De manera simultània, la va agafar per la cintura i li va llepar el coll.

La xica es va quedar espantada, “però va poder reaccionar i eixir corrent cap a sa casa que estava pels voltants”, segons diu la sentència, emesa per un tribunal de la Secció Segona de l'Audiència Provincial.

La Fiscalia va sol·licitar dos anys de presó per al processat en la seua qualificació definitiva sobre els fets, en considerar-ho responsable d'un delicte d'abús sexual comesa sobre una menor.

Per part seua, la defensa es va adherir a la petició del ministeri públic, després que el mateix acusat reconeguera els fets durant la declaració. Així, el tribunal va dictar sentència condemnatòria in voce en la resolució del judici, que es concreta ara amb la imposició de dos anys de privació de llibertat, a més d'altres quatre anys d'inhabilitació especial per a qualsevol professió o ofici que comporte contacte amb menors.

També et pot interessar

stats