Els animals del Bioparc ja tenen els regals del Pare Noel

Cada espècie ha rebut com a obsequi un saborós menjar que, a més del potencial nutritiu, els estimula el joc i la interacció

Les diferents espècies del Bioparc han rebut aquest divendres el seu regal de mans del Pare Noel / À Punt NTC

El Pare Noel ja ha fet una primera entrega de regals, i ha sigut ben especial. Els “afortunats” a rebre’ls han sigut els animals del Bioparc. Des d’una de les pobladores més joves, l’elefanta Makena, que nasqué fa unes setmanes i es va convertir en la primera elefanta nascuda al nostre territori, fins als animals adults, com ara els goril·les o les mangostes ratllades han tingut el seu regal.

El Pare Noel, fins i tot, s’ha atrevit a submergir-se en l’aigua, per a obsequiar amb un regal els hipopòtams. A l’interior de totes les caixes, un saborós menjar, adequat per a cadascuna de les espècies. Des del punt de vista nutritiu, aquests regals de Nadal suposen una acció especial d’enriquiment ambiental, que pretén potenciar el benestar dels animals. Les caixes, segons ha explicat el personal del parc, estimulen els animals perquè exerciten els estímuls i a més s’afavoreix el joc i la interacció. 

També et pot interessar

stats