Les anàlisis confirmen que el cos trobat a Tenerife és el de la xiqueta Olivia

Mentrestant, continua la recerca de l’altra xiqueta en la mateixa zona on s’ha localitzat el cadàver

Tasques de recerca de la xiqueta desapareguda a Tenerife
Tasques de recerca de la xiqueta desapareguda a Tenerife / EFE
11 de juny 2021 - 18:15

Les anàlisis de l’Institut Anatòmic Forense de Santa Cruz han confirmat que el cos trobat aquest dijous al mar és el de la xiqueta Olivia, la major de les dues menors desaparegudes des del passat 27 d’abril després que el seu pare no les tornara amb la mare.

Mentrestant, continua la recerca de l’altra xiqueta, Anna, en la mateixa zona on s’ha localitzat el cadàver d’Olivia. 

La notícia ha desencadenat enèrgiques condemnes a tot Espanya. Amb la confirmació que es tracta d'Olivia, la seua mort representa un cas més de violència vicària, és a dir, la que utilitza els fills com a arma per a maltractar la dona.

El portaveu de la família, Joaquín Amills, en declaracions als mitjants de comunicació, ha dit que "ningú de l'entorn de Beatriz, la mare, esperava aquest desenllaç'. Ha tingut paraules dures per al pare, de qui ha evitat pronunciar el nom. Ha dit que la mare està "trencada en mil trossos" i ha afegit que no hi ha paraules per a descriure el dolor que la família està passant, però que espera que aquest cas servisca per a un "ja n'hi ha prou", i perquè els progenitors no utilitzen els fills per a marcar l'odi entre ells. 

Àudio
Declaracions de Joaquín Amills, portaveu de la familia de Tenerife

També et pot interessar

stats