Almàssera alerta sobre intents d'estafa a majors amb l'excusa de la vacunació

L'Ajuntament assegura que el centre de salut ha informat sobre alguns intents d'accedir a les vivendes i d'obtindre-hi informació personal.

Centre de salut d'Almàssera
Centre de salut d'Almàssera / Ajuntament d'Almàssera

L'Ajuntament d'Almàssera alerta sobre els intents d'estafa a majors amb l'excusa de la vacunació. El consistori assegura que el centre de salut ha informat d'intents d'accedir a les vivendes i així obtindre-hi informació personal. El consistori ha explicat a través d'un ban i mitjançant les seues xarxes socials, que el centre de salut ha explicat que l'intent d'estafa s'ha produït "utilitzant el procés de vacunació per a accedir a les seues vivendes o aconseguir informació personal i sensible".

"Recordem que només distribueix la vacuna l’autoritat sanitària, i que és el centre de salut el que ha de posar-se en contacte amb les persones que l’han de rebre", ha afegit el consistori. I demana als veïns que si tenen algun familiar "molt major" estiga pendent del seu telèfon perquè puga ser localitzat pels sanitaris i evitar "algun d’aquests intents d’estafa".

L'alerta d'Almàssera és semblant a la que aquest dimecres va efectuar Torreblanca. del municipi de la Plana Alta va alertar sobre visites de dos "falsos metges" que asseguren vacunar a domicili contra la Covid-19 a les persones de la tercera edat. Es tracta d'"una nova estafa" segons fonts municipals.

També et pot interessar

stats