Alfafar torna a demanar el soterrament de les vies després de l'atropellament mortal d'un home de 60 anys

Quatre persones han mort el 2023 i 76 en les últimes quatre dècades

Concentració a Alfafar per demanar el soterrament de les vies / À Punt NTC

Veïns d'Alfafar (Horta Sud) s'han concentrat aquest divendres a la vesprada al costat del pas a nivell d'aquest municipi on aquest dijous a la nit va morir un home atropellat pel tren, per a reclamar el soterrament de les vies i una solució definitiva a aquest punt negre.

Es tracta de la quarta persona que mor en aquest pas a nivell ferroviari per on circula el tren de rodalia en els últims dotze mesos, perquè també han mort atropellats pel tren altres dos homes, de 45 i 34 anys, i una jove de 19.

Mur en memòria de les persones mortes en el pas a nivell d'Alfafar
Mur en memòria de les persones mortes en el pas a nivell d'Alfafar / À Punt NTC

Durant la concentració de protesta, a la qual també s'ha convocat a veïns d'altres municipis afectats per aquesta línia, com Sedaví (Horta Sud) o Benetússer (Horta Sud), s'han mostrat pancartes amb lemes com a "Soterrament ja" i "Plataforma pel soterrament i alcaldies per l'eliminació del pas a nivell. En memòria de les víctimes", i s'ha llegit un manifest.

L'última víctima d'aquest pas a nivell ha sigut un home de 60 anys, que anit va patir una caiguda quan travessava les vies amb les barreres baixades i va ser atropellat per un tren de rodalia de la línia València-Gandia que havia partit de l'estació del Nord de València a les 22:15 hores.

També et pot interessar

stats