Alboraig condemna els actes vandàlics contra edificis municipals

Al domicili particular de l'alcaldessa també va aparéixer diumenge una pintada.

Al domicili particular de l'alcaldessa també va aparéixer diumenge una pintada
Al domicili particular de l'alcaldessa també va aparéixer diumenge una pintada / Alborache Socialista.

L'Ajuntament d'Alboraig, a la Foia de Bunyol, condemna els actes vandàlics que s'han produït al municipi els últims dies en forma de pintades al consistori, el col·legi i la casa de l'alcaldessa. La Guàrdia Civil investigarà els fets per a identificar la persona o persones responsables del delicte.

L'alcaldessa Paqui Collado ha expressat la tristor de l'equip de govern davant aquests actes, impropis de persones civilitzades. "Si algun veí o veïna no està d'acord amb la gestió d'aquest Ajuntament disposa de mecanismes per a queixar-se i per a fer propostes de canvi o millora", ha destacat.

Collado ha afegit: "En un moment de crisi com l'actual, els recursos municipals com el servei de neteja haurien d'estar centrats a mantindre el poble segur contra la Covid-19".

A la casa de l'alcaldessa va aparéixer diumenge una pintada que deia "venuda". El Grup Socialista del municipi va denunciar en Facebook els "actes menyspreables" i va donar "el nostre màxim suport a la que és la nostra amiga, veïna, companya i alcaldessa". El PSPV també mostrat la seua "absoluta condemna davant un altre atac antidemocràtic contra una representant pública".

També et pot interessar