Alboraia acull la quarta edició de la Mar Silvestre Solidària per a ajudar xiquets amb paràlisi cerebral

Com cada any, els participants nadaran 2.000 metres en aigües obertes per un preu simbòlic de cinc euros

Un grup de persones participa en una travessia solidària, en una imatge d'arxiu
Un grup de persones participa en una travessia solidària, en una imatge d'arxiu / Voluntaris de la Mar

Alboraia, a l’Horta, torna a acollir la Mar Silvestre Solidària, una travessia en aigües obertes organitzada per l’entitat Voluntaris de la Mar. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 16 de desembre a les 10:00 hores i els voluntaris recorreran 2.000 metres nadant, amb eixida des de la platja que hi ha davant de l'Edifici Singular de platja de la Patacona. 

Les inscripcions, obertes fins al 15 de desembre, tenen un preu simbòlic de cinc euros per persona que es destinaran íntegrament a l'Associació Mica-Mino Educació Conductiva (AMMEC), en favor dels xiquets i xiquetes amb paràlisi cerebral. Així mateix, existeix l'opció de fila 0 en la inscripció, per a les persones que vulguen col·laborar sense participar-hi. Els diners recaptats s’utilitzaran per a millorar les instal·lacions de la seua seu i per a finançar el desenvolupament continu dels pacients.

Després de l’activitat, l’entitat organitzadora oferirà un esmorzar amb música per als voluntaris i els xiquets i xiquetes de l’AMMEC, acompanyats dels familiars. “La ciutadania al complet està convidada a participar en una jornada, tant en terra com en mar, que serveix per a conscienciar i aportar visibilitat a la realitat que viuen aquests xiquets i xiquetes dia rere dia”, han afirmat en un comunicat.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l'Ajuntament d'Alboraia, del voluntariat de CaixaBank i de Baleària, segons ha assenyalat l'organització en un comunicat.

També et pot interessar

stats