Alacant projectarà imatges en diferents edificis per a previndre agressions sexuals en Fogueres

Oferiran imatges i informació clau sobre els llocs on acudir en cas de patir una agressió

El dispositiu de seguretat s'ha reforçat respecte a 2019 davant la previsió de més visitants durant la setmana de Fogueres
Les imatges es projectaran en diversos edificis d'Alacant i aportaran informació sobre els punts on poden acudir les víctimes de les agressions sexuals / À Punt NTC

Un mapatge mòbil que es projectarà en edificis i mobiliari urbà durant les Fogueres, per a previndre els abusos i les agressions sexistes durant les Fogueres. És la proposta que ha llançat aquestes festes el consistori que, juntament amb els punts violeta, pretén evitar les agressions masclistes.

La regidora d'Igualtat, María Conejero, ha explicat que aquest format innovador permet projectar imatges en espais on hi ha molta gent concentrada: “Tindrà un gran abast en els focus d'aglomeracions de persones i, per tant, esperem que el missatge arribe a tots”.

A aquesta iniciativa "se suma a la instal·lació de Punts Violeta per primera vegada en la nostra festa gran per a informar, sensibilitzar i assessorar la població en general i atendre les víctimes de qualsevol incident d'índole sexual o que tinga a veure amb la violència de gènere", ha explicat Conejero.

El mapatge conté imatges, infografies, plans d'ubicació dels Punts Violeta, text i informació clau sobre recursos on acudir davant una agressió sexual o sexista. Es realitzarà amb dues bicicletes que recorreran els punts de la ciutat on se solen concentrar més persones durant les festes.

També et pot interessar

stats